Ясни са съперниците на Реал и Фламенго за Световното клубно първенство (ВИДЕО)

Ал Хилал и Ал Ахли са на 1/2-финалите

Ясни са съперниците на Реал и Фламенго за Световното клубно първенство (ВИДЕО)

Азиатският шампион Ал Хилал ще играе срещу бразилския Фламенго на полуфинал на Световното клубно първенство по футбол. Това стана възможно, след като тимът успя да изравни в края в двубой си срещу мароканския Уидад Казабланка и вкара мача в продължения, които завършиха без попадения. При дузпите тимът от Саудитска Арабия успя да  се наложи с 5:3.

Мусаб Ал Джуваир реализира победната дузпа, след като мароканският национал Яхия Атиа-Ала препусна първия удар за африканския шампион.

Мароканският Уидад бе повел в резултата с ранно попадение след почивката на Аюб Ел Амлуд, но Ал Хилал изравни от дузпа в четвъртата минута на добавеното време, реализирана от Махомед Кано. При нарушението бе изгонен капитанът на Уидад Яхия Жабран за втори жълт картон. Ал Хилал ще играе срещу Фламенго във вторник в Танжер.

Във втория полуфинал Реал Мадрид ще се срещне с египетския Ал Ахли в сряда в Рабат. Ал Ахли заслужи тази чест, като се наложи над американския Сиатъл Саундръс с 1:0. Единственото попадение вкара Афша в 88-ата минута, когато двата отбора вече се готвеха за продълженията.

Сиатъл - Ал Ахли 0:1

Уидад (Мароко) - Ал Хилал (Сауди Арабия} 3:5(1:1) след дузпи

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки