Сашо Ангелов е доволен от подготовката на Добруджа

"Оптимист съм за мача в Беласица", заяви той

Изказване на треньора на Добруджа Сашо Ангелов след контролната среща между Черно море и добричкия тим, завършила 4:2 за „моряците“.

Сашо Ангелов (треньор на Добруджа): "Едно е контрола, друго е официалният мач, там напрежението е друго, но мисля, че вървим в правилна посока. Играем агресивен футбол, в цяла Европа се играе агресивен футбол, старая се това да правим, има млади момчета, които искам да израстват. На този етап съм доволен от подготовката. Другата седмица дават малко "тежко" време, студено, но дано не ни изиграе времето лоша шега. Първи домакински мач, едно да играеш навън, друго вътре, едно е да играеш на добър терен, друго - на лош. Всичко възможно ще направим да свършим работа. Взел съм решение за футболистите на проби, ще го обявя в понеделник.

За мача с Беласица съм оптимист. Те са корав отбор, корави момчета с македонски дух, тежък мач очакваме, дай Боже да се справим. Не само в Добрич, в цяла България в провинциалните градове обичат хора, които се раздават. Абсолютно се получава това, което винаги съм искал - вертикален футбол, а не по широчина, но има моменти когато и този футбол се практикува спрямо резултата".

Още от БГ Футбол

„Не е хубаво той и екипът му да използват загубите и болката на българите“

Лекарският щаб на Славия прави всичко възможно, за да възстанови крилото

„Доволен съм от кампанията“

Вижте кои рефери ще ръководят четвъртфиналите

„Един от най-перспективните ни млади футболисти остава в отбора“, съобщиха „червените“

Вижте подробности

Вижте подробности

Вижте подробности

Вижте какво съобщиха столичните „железничари“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки