СКАНДАЛ: Синът на президента на Айнтрахт хванат с кокаин

Вижте подробности

СКАНДАЛ: Синът на президента на Айнтрахт хванат с кокаин

Черни облаци надвиснаха над главата на президента на Айнтрахт (Франкфурт) Петер Фишер в навечерието на плейофа от Шампионската лига срещу Наполи.

13-годишният син на футболния шеф бил спипан да употребява кокаин в училище, като споделял дрогата със свой приятел. Майката на другарчето на сина на Фишер забелязала необичайното поведение на детето си и се обърнала към полицията.

Подозрението пада върху семейство Фишер - боса на Айнтрахт, съпругата му и 25-годишният му втори син, който е имал вече проблеми с правосъдието. Проверка в дома им установява наличие на кокаин в нощното шкафче.

Семейство Фишер са заплашени от сериозни последствия, тъй като според немското законодателство съхранението на наркотични вещества в среда, в която живеят непълнолетни, е сериозно нарушение. От полицията не уточняват дали са установили на кого е принадлежал кокаина. Той обаче може да отнесе присъда от няколко години.

Треньорът на Айнтрахт Оливер Гласнер подкрепи шефа. "Много бързо издаваме присъди. Осъждам това поведение", каза треньорът.

Петер Фишер е легенда за Айнтрахт. Той е шеф от 23 години и успява да превърне клуба във фактор в Бундеслигата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки