СКАНДАЛ: Синът на президента на Айнтрахт хванат с кокаин

Вижте подробности

Черни облаци надвиснаха над главата на президента на Айнтрахт (Франкфурт) Петер Фишер в навечерието на плейофа от Шампионската лига срещу Наполи.

13-годишният син на футболния шеф бил спипан да употребява кокаин в училище, като споделял дрогата със свой приятел. Майката на другарчето на сина на Фишер забелязала необичайното поведение на детето си и се обърнала към полицията.

Подозрението пада върху семейство Фишер - боса на Айнтрахт, съпругата му и 25-годишният му втори син, който е имал вече проблеми с правосъдието. Проверка в дома им установява наличие на кокаин в нощното шкафче.

Семейство Фишер са заплашени от сериозни последствия, тъй като според немското законодателство съхранението на наркотични вещества в среда, в която живеят непълнолетни, е сериозно нарушение. От полицията не уточняват дали са установили на кого е принадлежал кокаина. Той обаче може да отнесе присъда от няколко години.

Треньорът на Айнтрахт Оливер Гласнер подкрепи шефа. "Много бързо издаваме присъди. Осъждам това поведение", каза треньорът.

Петер Фишер е легенда за Айнтрахт. Той е шеф от 23 години и успява да превърне клуба във фактор в Бундеслигата.

Още от Любопитно/Жълто

Той е брат на сръбския национал Неманя Гудел

Екип на престижното френско списание остана впечатлен от клубния музей на ЦСКА

Петер Шмайхел подписа фланелка на Илиан Илиев

Вижте как наричат лятното попълнение на „червените“

Вижте подробности

В него се съхраняват фланелки на Стоичков, Роналдо и Марадона

Ето и подробностите за драмата зад решетките:

Вижте подробности

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки