Херо: Може да изненадаме Лудогорец

Вижте подробности

Херо: Може да изненадаме Лудогорец

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо даде пресконференция преди шампионатния мач срещу Лудогорец в събота. Той засегна и въпроса с по-ранното започване на шампионата.

"Времето беше добре. Доволен съм от подготовката - условия и контролни срещи. Това, което искахме да направим го направихме. Действително, ако бяхме играли по-късно с Лудогорец, щяхме да сме по-стиковани.

Лудогорец превишава като класи всички отбори. Шансове винаги има. Ние ще се опитаме да вземем това, което можем. Лудогорец не познава нашия отбор и качествата на нашите играчи, може и да ги изнанадаме", каза Димитров.

"Имаме нужда от нови играчи на 1-2 позиции, но не искам да коментирам. В основни линии това е състава, с който започваме първенството. Всички ще бъдат готови за този мач. Това се отнася и за Белусов, който чакаше български паспорт. Имахме нужда от още 1 седмица за подготовка, но първенството започва на 11-ти", допълни той.

"Мисля, че трябва да се развиваме във всички линии. Направихме селекция за цял отбор. Имахме идея да вдигнем класата. Ако сега започваше първенството Спартак нямаше да е на тази позиция. Идеята бе да комплектоваме балансиран състав и сега трябва да наваксваме в определени срещи.

Ние сме се опитали да променим с потенциала. Класата е доста по-различна от есента. Тази селекция е правена от целия щаб и се надявам този потенциал да покаже своите качества. Каквото и да говорим сега, важни са резултатите", заяви още Димитров.

"Няма как да не следя конкуренцията. Интересувам се от всичко, което се случва в другите отбори. Смятам, че всички се опитват да усилват потенциала и борбата ще бъде тежка. Знам в каква позиция се намираме. Приел съм, че трябва да направим всичко възможно. Оптимист съм. Потенциалът, с който имаме, ще ни помогне да излезем от тази ситуация. Надявам се да има силни характери, защото трябва да вземем всичко от някои мачове", каза още той.

"Времето ще е голяма пречка за футбола. Винаги искам нещата да са перфектни, за да може отборите да играят футбол. Привърженик съм на това да започваме по-късно. Условията в момента са ненормални. В това отношение моето мнение не се различава от това на колегите", завърши Димитър Димитров.

Георги Иванов: Тук няма еднолични решения

"Ние сме партньори на клубовете", заяви президентът на БФС

Кой и защо не иска Добруджа в Efbet лига

На тима от Добрич предстоят жестоки финални битки в първенството

Костов вече стреля по всички

Треньорът на Левски безпощаден в критиките си

Бий, за да те уважават

В Левски плачат, защото друго не могат да направят

Бият Левски като тупан, а въпросите му виновни

Какво каза и какво не каза Костов след поредното разочарование

Г-н Сираков, това ли ви е звездната селекция?

Собственикът на Левски засипа с комплименти новите преди...10 дни

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки