Кои букмейкъри предлагат залози на политика

Вижте подробности

Кои букмейкъри предлагат залози на политика

Едва ли някой е вярвал, че букмейкърите ще започнат да се интересуват от политика, както можем да видим от заглавието. Експертите от https://bookmakers.bg посочват една много интересна тенденция и с оглед на политическата картина по цял свят, не е трудно да видим, че има достатъчно истински почитатели. 

Прогнозите в политиката най-често се правят от социолози, но беше въпрос на време и политическите залози да се появят в интернет. Първите такива тръгват на запад, а когато някои от спортните почитатели са поискали такъв залог, букмейкърите са отговорили на това изискване. Днес ще открием, че има доста брандове, които се интересуват от политика, но имайте предвид, че това са много дългосрочни залози – ще се наложи да чакате много, докато дойде време за официалните избори и излъчването на посетител. 

Брандове като Winbet, Bwin, bet365 са профилирани в предлагането на политически залози, както и развлекателни такива – комбинираме ги, защото в много отношения ще забележим, че двете категории са обединени под шапката на специалните залози. Какви са примерните прогнози, които могат да спечелят толкова внимание? 

Някои от основните прогнози са обвързани с избора на президент на САЩ, следващ републикански лидер, изборите във Великобритания и други. Към момента дори има активно приемане на залози за изборите в САЩ през 2024 г. Всеки един от кандидатите има определен коефициент и с времето се променя, базирайки се на политическите им изпълнения. 

Развлекателните залози в тази категория продължават да носят същата емоция. Това е интересният момент – те са ориентирани към Холивуд и музикалната индустрия. В тази секция може да избирате победител на следващите награди „Оскар“, да посочите следващия награден филм и много други. Ще открием, че този линк посочва такива залози за жени, но отдавна тези прогнози са влезли в категорията унисекс. 

Някои букмейкъри стигат толкова далече, че дори при възпоменателните клипове са готови да приемат залози дали първият актьор на стената ще бъде мъж или жена, неговата раса и много други. Точно това най-вероятно ще накара мнозина да се поинтересуват от възможностите, но едва ли можем да приемем, че е единственото. 

Ако не сте филмов почитател, то има още една секция – телевизионните предавания. Някои оператори поставят прогнози за следващия изгонен от предавания като Биг Брадър, Сървайвър и други. Въпросът е колко точно смел ще бъде самият оператор в откриването на прогнози. Виждали сме дори предположения за старта на сериал през следващия сезон. Разнообразието в тази секция е не просто голямо, но и често самите клиенти могат да изберат своите собствени прогнози. 

Тази секция е създадена за хора, които не желаят да опознават спортната страна. Точно по тази причина всички подобни прогнози се намират в секцията на специалните. Ще имате нужда от малко повече прогнозиране и изчисляване на възможностите, но това важи за всеки един залог.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Въпреки разнообразието и популярността на филмовата индустрия и политиката, откриваме, че това все пак са залози и крият и рискове от загуба. Няма сигурни или гарантирани печалби, никога не е имало. Един клиент трябва да знае това и да се стреми към забавлението, а не към бързото забогатяване. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки