Сензация! Ивет Лалова е пред завръщане на пистата!

Поне това загатна знаменитата българка

Намек за сензационно завръщане на пистата направи Ивет Лалова-Колио. Последната в историята европейска шампионка на 200 метра в зала сподели, че емоциите от състезателната обстановка й липсват и не изключи да вземе импулсивно решение.
 
Една от най-знаменитите ни атлетки за всички времена се включи на живо в предаването "В темпото на Кари" от Истанбул, където в момента се провежда шампионатът на Стария континент на закрито.
 
"Липсва ми състезателната дейност. Не е лошо и да гледаш отстрани, защото се наслаждаваш много повече. Но емоцията липсва. И доколкото знам от отказали се атлети, тя ще липсва винаги. Затова - никога не казвай "никога". Може съвсем скоро да ми се добяга и да участвам - защо не?", сподели Лалова.
 
Тя коментира и обстановката в Турция след опустошителните земетресения и похвали домакините за организацията.
 
"Организаторите направиха нещо много голямо - да проведат това първенство. Имаше момент, в който изглеждаше невъзможно. В Турция положението е доста тежко, всички много скърбят за жертвите на земетресението. Радвам се, че успяха, защото освен много финанси, тук е инвестиран и много труд - на атлети, на треньори. Адмирации към организаторите", каза още Лалова-Колио.
 
За финал тя обърна внимание и на българското представяне.
 
"Радвам се, че българският отбор е толкова млад, защото тези стартове са голям опит за тях. И се надявам тяхното развитие да продължава с тези темпове и да достигнат до много големи успехи", обобщи Ивет.

Още от Лека атлетика

Кимбърли Гарсия Леон подобри върховото постижение на 35 километра спортно ходене

Ето и подробностите

Фосбъри обърна хода на историята в скока на височина

Божидар Саръбоюков остана на сантиметри от медал в Истанбул

Българката не успя да премине квалификацията на скок дължина

От 18:00 часа тази вечер е квалификацията на скок височина при мъжете с участието на Тихомир Иванов

Вижте подробности

За първи път ще има наш съдия на шампионата в Истанбул

Той единственият носител на два златни медала в овчарския скок

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки