РАЗКРИТИЕ: Руди Гела гази закона в Плевен!

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Руди Гела гази закона в Плевен!

Кандидат-депутатът от ПП в Плевен и бивш спортен министър (за кратко) Радостин Василев бе изловен да гази закона. Оказва се, че вместо да си намери подходящо място за паркиране, Василев е решил, че ще ползва това, което му е най-удобно, а именно пред гаражите на жители на града.

Христо Аврамчев от Плевен алармира, че Радостин Василев всеки ден спира лъскавия си джип пред гаража му при положение, че има поставена обозначителна табела. Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и поради поведението на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си ползва собствеността.

 

„Чувството за безнаказаност е безгранична на новобогаташчетата!“, пише още Аврамов. От коментарите става ясно, че и други хора са видели Василев да паркира там често. Освен възмущение от поведението на бившия спортен министър на ПП, хората съветват при следващото подобно паркиране от негова страна да се звънне на 112 или да се повика паяк, който да вдигне джипа на Василев.

Според ЗДвП Чл. 98. ал. 2, точка 2, е забранено паркирането на автомибли, когато то затруднява достъпа до самите гаражи. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки