Сензационно: Моуриньо с поздрав за Добруджа (ВИДЕО)

Жозе с обръщение към българския тим

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отправи специален поздрав към феновете на Добруджа, с който им пожела успех в първенството.

От клуба разпространиха видеосъобщението от португалския треньор, с което промотираха новия си Вайбър канал.

Разбира се връзката между легендарния треньор и Добруджа е направена от Валери Божинов, който е част от клуба.

Самият Моуриньо поздрави феновете, като за по-лесно каза ФК Добрич, но изрази надежда, че е произнесъл правилно името на отбора.

„Жозе е тук в Рим. Разбира се, аз съм приятел на Божи. Пожелавам ви добри тренировки, мачове и развитие“, каза Моуриньо.

Ето какво написаха от клуба без редакторска намеса:

Скъпи приятели и фенове на ФК Добруджа, тъй като вие сте дванадесетият играч в отбора, както и един от най-важните фактори за развитието ни, за да се чувствате по-близо до любимия си клуб, тук, на Фейсбук страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и актуална информация относно тренировки, нови попълнения, ще избираме заедно играчи на мача, ще ви издаваме тайни от кухнята на отбора и ще правим още много нови и интересни неща за вас.

Започваме с поздрав не от кой да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, за да пожелае успех на отбора. Благодарим на Валери, който е част от клуба и чрез който поздравът стигна до нас. Очакваме ви и в нашата Viber общност, където също ще получавате информация за най-новото във ФК Добруджа!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки