Светльо Петров: Ще си извадим изводите

„Допуснахме леки голове, оставам с горчив привкус“

„Прекалено леки и наивни голове допуснахме. Искам пак да ги изгледам, но в реално време се видя, че лесно позволихме да ни вкарат и не го приемам, аз лично.“

Думите са на Светослав Петров, след като воденият от него отбор на Септември (София) загуби у дома с 0:3 от Черно море във Варна.

„Разочарован съм много, тъй като мисля, че не играхме лошо, но в крайна сметка 0:3. Имахме положения в хода на целия мач, но последният пас или удар нещо ни попречи. Остава един горчив привкус след този мач“, посочи Петров.

„На контраатака ни вкараха първите два гола. Вторият особено имаме ситуация да развием по-добре наша атака, но центрирането лошо. Оттам ни правят преход, говорим кой къде трябва да бъде... Прекалено лесни голове за мен. Третият гол от корнер. Анализирали сме и сме говорили, че Черно море обичат там да играят. Това е футболът, ако няма грешки, няма да има и голове. Имаме футболисти с определени характеристики и качества, които в една система се чувстват добре, а в друга – не толкова. В каквато и система да играем, всичко зависи от играчите на терена. Ако се получават нещата, става, ако 1-2-3 недотичват, спестят се за няколко метра, без значение как играем, не се получават нещата, както на нас ни се иска“, допълни той.

„Със сигурност аз не бих направил драма от тази загуба. Ще си извадим изводите. Моето верую е такова, че дали ще паднеш с 1,3 или 5 – все се дават три точки. Грешките не ги направиха най-малките, а хората, които имат опит и вече не са толкова млади, но ще работим. Надявам се да работя с максимална група по време на паузата за националните отбори.“

Още от Интервютa

"Срещнахме силен противник", каза той след контролите с Полша

Вижте подробности

Селекционерът на Италия коментира загубата от Англия

Президентът на БФВ с интервю преди Общото събрание

„Искахме да намерим още един противник за контрола, но не успяхме“

Вижте първите му думи като треньор на Хебър

Вижте интервю със Зейн Ноулс

Вижте интервю на Стефан Савич

Вижте мнението на спортния директор на клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки