Алисон: Наполи като нищо може да спечели Шампионската лига

"Те се справят наистина страхотно", отбеляза стражът на Ливърпул

Алисон: Наполи като нищо може да спечели Шампионската лига

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер похвали представянето на Наполи през този сезон. Само чудо може да попречи на неаполитанците да спечелят титлата в Серия А. Освен това те ще играят срещу Милан на четвъртфиналната фаза на Шампионска лига.

В Серия А Наполи има 18 точки повече от втория Интер, а в Шампионска лига Милан ще им е съперник в битката за място на полуфиналите.

„Наполи се справя страхотно. Играхме с тях, изключително силни са. Те са уверени, имат качествени играчи. Лучано Спалети върши страхотна работа с играчите. Мисля, че притежават всички качества, които им позволяват да процъфтяват. Те могат да спечелят Серия А и ако продължат така, могат да направят нещо голямо и в Шампионска лига“, каза Алисон

„Спечелването на Шампионска лига е важно събитие. Необходими са много качествени играчи, но това не е единственото, което има значение. Трябва да имате самочувствието и способността да бъдете мъж на терена. Наполи го има. Следя събитията в Италия, обичам тази страна", добави бразилският вратар на Ливърпул.

Преди да дойде в Ливърпул, бразилецът носеше фланелката на Рома.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки