Манчестър Юнайтед на полуфинал за ФА в Англия (ВИДЕО)

Ето и подробностите

Манчестър Юнайтед на полуфинал за ФА в Англия (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите в турнира за купата на Футболната асоциация в Англия. "Червените дяволи" направиха обрат от 0:1 до 3:1 у дома срещу Фулъм през второто полувреме.

Преди почивката нямаше попадения, като вратарят на "червените дяволи" Давид де Хеа се отличи с перфектно спасяване още в третата минута сред опит за гол на Иса Диоп.

Шест минути след началото на втората част на мача Александър Митрович от съвсем близка дистанция откри резултата в полза на "белите".

Юнайтед остана с двама футболисти повече на терена в 70-ата минута, когато Антъни и Джейдън Санчо направиха бърза контра, а Уилиан получи червен картон, защото спря голово нападение за домакините. При тази ситуация и голмайсторът Митрович беше отстранен от игра заради неспортсменски прояви. Мениджърът на лондончани Марко Силва също видя червения цвят на картона след протест. Главният съдия Крис Кавана назначи дузпа в полза на Юнайтед и Бруно Фернандеш изравни резултата от бялата точка. 

В 77-ата минута Люк Шоу асистира за Марсел Забитцер, който отблизо се разписа за пълния обрат в двубоя на "Олд Трафорд".

В шестата минута на допълнителното време Фернандеш с красив гол оформи крайното 3:1 в полза на Манчестър Юнайтед. 

Турнир за купата на Футболната асоциация в Англия, четвъртфинали: 

Шефийлд Юнайтед - Блякбърн     3:2
Брайтън - Гримзби              5:0
Манчестър Юнайтед - Фулъм      3:1

от събота:
Манчестър Сити - Бърнли        6:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки