Преместиха финала за баскетболната купа с час назад

Приходите от „сини“ билети отиват към НАП

Преместиха финала за баскетболната купа с час назад

Финалът за Купата на България по баскетол при мъжете в петък, 24 март, ще започне с час по-рано, обявиха организаторите. Вместо в 19:00 двубоят между Левски и ЦСКА ще започне в 18:00 часа в "Арена София", събщиха от федерацията.

Промяната беше съгласувана и предприета с подкрепата на телевизионния партньор на БФБаскетбол и НБЛ и в съгласие и с двата отбора. Причината за промяната на началния час е да не съвпадат напълно началните часове на финала за Купата на България и двубоя на националния отбор по футбол на България срещу Черна гора в Разград за Евро 2024.. 

Така, след 30 години, във финала за Купата на България Левски ще спори с ЦСКА.

Приходите от билети на феновете на баскетболния Левски от финала срещу ЦСКА ще отидат за погасяване на дълговете на футболния клуб към НАП. Това обяви президентът на БК Левски Коснтантин Папазов. Това е допълнителна мотивация за „сините“ привърженици да присъстват на големия мач на 24 март от 18:00ч. в „Арена София“.

„Парите отиват за НАП. Всички билети, купени от фенове на Левски, цялата сума отива за НАП“, обяви Константин Папазов на пресконференция преди финала за efbet Купа на България между „сините“ и ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки