ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ: България с тежка задача в Унгария

Мачът започва в 21,45 часа

ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ: България с тежка задача в Унгария

Наистина е време за мъже! Футболните национали на България гостуват на един от фаворитите в група "G" от квалификациите за Евро 2024 Унгария на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща. Мачът довечера започва в 21,45 часа.

 „Лъвовете“ започнаха квалификациите за Евро 2024 с кошмарна загуба от Черна гора с 0:1 у дома. Това бе първо поражение за „трикольорите“ под ръководството на сръбския селекционер Младен Кръстаич. В часовете преди дуела в Будапеща стана ясно, че централният защитник Петко Христов със сигурност пропуска двубоя заради травма в десния крак. Така 24-годишният футболист на Венеция отпада от сметките на Младен Кръстаич. В Будапеща поради същата причина няма да играе и капитанът на Лудогорец Антон Недялков.

"Имахме тежък мач срещу Черна гора. Отборът много се измори и даде много от себе си. Имахме два дни да се възстановим. Видяхме кое сме могли да направим по-добре. Подготвихме се добре за утрешния мач, който ще бъде тежък. Съперникът е много добър тактически и физически. Имаме план Б. Всеки треньор има План Б“, сподели Кръстаич преди срещата в Унгария.

Това ще бъде първи мач за Унгария в европейските квалификации. В четвъртък играчите на италианския селекционер Марко Роси надвиха с 1:0 тима на Естония в приятелски мач на "Пушкаш Арена", като не е за подценяване фактът, че маджарите имаха 24 часа повече за почивка спрямо "лъвовете".

България ще бъде труден противник. Много атлетичен, физически силен тим със солидна халфова линия. Не трябва да оставяме пространства на съперника, защото те разполагат с достатъчно бързи футболисти, които ще се възползват от тях. Унгарският национален отбор не може да подценява нито един опонент. Българите загубиха в петък, но според това, което бе показано по телевизията, те заслужаваха повече“, коментира селекционерът Марко Роси.

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки