Наско Сираков няма да присъства на срещата на НКП

Ето какво обяви собственикът на Левски

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков съобщи, че няма да може да присъства на организираната среща на "синята" общност в София на 1 април. Преди няколко дни от Националния клуб на привържениците на "сините" поканиха Сираков, Боримиров, Ивков, Стоилов и Мило Борисов да седнат на една маса и да отговорят на всички въпроси за бъдещето на клуба.

Ето какво гласи съобщението на Наско Сираков:

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК Левски и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на "синята" общност на 01.04.2023 г. в София. 

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април. 

В допълнение всички структури на привържениците на ПФК Левски, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион "Георги Аспарухов" в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите. 

Наско Сираков".

 

Още от БГ Футбол

Става дума за Карагарен и Александров

Вижте подробности

Треньорът на ЦСКА коментира успеха над Локо Пловдив

Вижте подробности

Той отново бе критичен към атаката си

Капитанът на ЦСКА похвали противника

"Феновете са важни за нас", отсече треньорът на Пирин

"Има проблеми в състава, но това не е извинение", каза треньорът на Ботев Враца

"Акулите" този път показаха много добро лице

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки