Бащата на бивш треньор в ЦСКА: Руди Гела много искаше да намаже филията от Ганчев, ама...

Нови разкрития

Бившият спортен министър Радостин Василев, уличен в множество далавери от АДФИ, е искал да "намаже филията" от ЦСКА! Това разкрива бащата на бившия треньор на "армейците" Костадин Динчев Антон.

Той е изригнал под позабравен пост отпреди година и нещо, в разгара на скандала с участието на Руди Гела. Тогава той натопи депутатката Татяна Дончева, че идвала в офиса му да иска да купи дептати от ИТН. Дори му написала на бележка "500 К". Куриозното е, че днес самият Радостин Васлев е обвинен в същото от бивдшия му авер в партията на Слави Георги Георгиев.

Ето какво казва пък Антон Дичев по адрес на плевенската пеперуда: Добре де, гелосаното Руди като висеше като сопол в един офис и си пишеше някакви числа върху листче, може ли да се приеме за подкуп? Аз само отбелязвам фактите, всеки сам да си направи изводите. Много му се искаше пак да намаже филията от ЦСКА, но бързо му разкриха капацитета".
 

Още от Институции

С 38 гласа „за“, 5 „против“ и 1 „въздържал се“

„Сам човек не може да направи абсолютно нищо“, изтъкна той

Вижте подробности

Дейността на клона става част от Пощенска банка и продължава работа на българския пазар под бранда ПБ Лични финанси, част от Пощенска банка (PB Personal finance by Postbank)

Вижте подробности

Какво може да гледате

„България може и трябва да се гордее, че Томас Бах дойде лично да ни уважи“

Вижте подробности

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки