Браво! Тити Папазов и баскетболният Левски дариха 7600 лева на футболния клуб

Тя бе преведена по сметката на ФК-то към НАП

Президентът Константин Папазов и баскетболният Левски спазиха обещанието си и дариха 7600 лева по сметката на футболния клуб за сметката на футболния клуб към Националната агенция по приходите. Той допълни, че транзакцията ще бъде изпълнена в понеделник. С този превод баскетболистите на Левски, старши треньорът Димитър Ангелов и президентът Тити Папазов се явяват като най-големите дарители, които публикували своето дарение.

Ето какво написа Тити Папазов в своя Facebook профил без редакторска намеса:

„Скъпи левскари,

световна мъдрост казва "Всяко чудо за три дни"

Нашето "чудо" няма скоро да бъде забравено! Благодаря на всички, които дойдоха, помогнаха, а ние им се отблагодарихме! Благодаря на всички, които се обадиха и поздравиха треньорите, играчите и мен.

Благодаря и на всички псевдо левскари, които тайничко стискахте палци за ЦСКА с цел да се проваля. Не успяхте, допълнително ме мотивирахте, а се надявам, че е крайно време да осъзнаете, че Левски силно се обича. От Левски не се печели. Левски е създаден той да печели!

Истинската част на „Синя“ България избра своя път през май 2020. Пътят с най- голямата жива синя легенда Наско Сираков. Благодаря на всички, които го подкрепяте сега повече от всякога Левски и той имат нужда от Вас.

Както обещах всички приходи от финала ще преведем по сметката в НАП. Продадените билети за финала с знак сектор А след като обявих  инициативата  са 760. Вчера получих справката от Ивентим. Бързам днес да обявя новината независимо, че ще преведа сумата от 7600лв. в понеделник 03.04.2023 година.

Знаете, че ние също не сме финансово добре, но много ми се иска с нашия пример за пореден път „Синя“ България да осъзнае, че само когато  всички сме заедно може да успеем и ще успеем!

Благодаря Ви от все сърце!“

Още от БГ Футбол

"Соколите" ще бъдат без Ивей, Антуи и Луан за мача с Пирин

Той каза първи думи след фрапантния пропуск от "бялата точка"

Халфът ще изиграе последния си мач за "белите" срещу Локо София

Неговият договор не бе подновен

"Щастлив съм от това, което видях от Левски в Разград"

Вижте подробности

„Белите“ нямат победа над „железничарите“ в последния кръг

Вижте подробности

С компания за спортна екипировка

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки