ОФИЦИАЛНО: Барса призна за преговори с Меси

Отборът иска да си върне своята легенда

Барселона призна, че е водил разговори с Лионел Меси чрез спортния вицепрезидент Рафаел Юсте, който признава за намерението на каталунския гранд да върнат аржентинската суперзвезда на „Камп Ноу“.

„Разбира се, че поддържаме контакт с Меси“, заяви Юсте. Барселона не крие, че завръщането на аржентинеца е приоритет. Отборът е провел разговори с аржентинската суперзвезда посредством своя спортен вицепрезидент, който на въпрос дали е разговарял с Меси, заяви: „Трябва да ви отговоря с да на всичко. Лео и семейството му знаят привързаността, която имаме към него“.

„Участвах в преговорите, които не се осъществиха преди две години. Имам този „трън“ от тогава. Когато говорим за Ла Масия, говорим за Лео Меси. Бих се радвал, ако той се върне и мисля, че феновете са на същото мнение, защото красивите истории в живота трябва да имат щастлив край. Ние сме влюбени в Меси и мисля, че и той е влюбен в Барселона“, коментира Юсте.

„Трябва да представим плана за разходите и доходите на Хавиер Тенас след два месеца. И ако са дадени всички условия, ще имаме възможност за Меси. Президентът има добри отношения с бащата на Лео. Разбира се, няма план за атака, защото не искам ПСЖ да го приеме по този начин. Ако това нещо стане, стане, защото съдбата те кара да се върнеш там, където трябва да бъдеш“, завърши Юсте.

Още от Европейски футбол

След финала на Лига Европа, загубен от Рома от Севиля, той намекна, че е изкушен да напусне

Вижте подробности

29-годишният хърватин се е разбрал за условията с „гражданите“

Вижте подробности

Вижте подробности

Цял живот съм мечтал и съм мислил за спечелването на Шампионската лига, казва нападателят

Вижте подробности

Вижте подробности

Кристиано Бираги е с 8 шева на главата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки