В кои джакпот мрежи участва 20 Super Hot слот играта?

Вижте подробности

В кои джакпот мрежи участва 20 Super Hot слот играта?

В наши дни онлайн казината се развиват стремително бързо. Те предлагат както класически слот игри, така и такива с възможност за спечелване на джакпот. На разположение на играчите са различни джакпот мрежи, от които могат да се постигнат наистина добри печалби, но за да се случи това, е нужна доза късмет. В кои джакпот мрежи участва 20 Super Hot ще научите по-долу. 

20 Super Hot и Bell Link Jackpot

Един от най-известните слотове на EGT се казва 20 супер хот и участва в джакпот мрежата „Bell link”, която позволява на играчите да печелят повече. Тази джакпот игра има 4 нива: minor, mini, grand и major, като достигането на някое от тези равнища зависи от цвета на камбанките, които ще се появят на барабаните. Най-ниските нива са minor и мини, а най-високите са grand и major.

Камбанките на „Bell Link джакпот“ ви носят безплатни завъртания, активиране на множител, парични печалби и джакпот. В зависимост от техния брой и цвят получавате съответната награда. Повечето лицензирани онлайн казина в България ще ви предложат тази джакпот мрежа за играта 20 Super Hot, а също и за други популярни слотове на разработчика на казино софтуер - EGT. 

Тук е важно да вметнем, че 20 Супер Хот се предлага и с други джакпот игри, така че имате още повече шансове за печалба. По-долу ще опишем и останалите възможности за спечелване на големия джакпот от тази игри, за да ви дадем по-подробна и изчерпателна информация по темата.

20 Супер Хот и Jackpot Cards

Вън от съмнение е, че Jackpot Cards е един от най-известните джакпоти при игрите на Euro Games Technology. Това джакпот ниво се активира на случаен принцип, а играчът трябва да познае цвета на игралните карти, които се показват на екрана. Ако обърнете три карти с една и съща боя, то тогава ще спечелите джакпота за нея. Най-високо изплащане има за пика, купа, каро и спатия. 

Естествено, би било добре да разучите някои топ стратегии за участие в слотове, макар че това са игри на късмета. Има някои тънкости, които трябва да се усвоят, за да имате по-голям шанс да спечелите и да активирате джакпот нивото. По този начин ще играете, без да повишавате риска. 

Джакпот система Egypt Quest и 20 Super Hot

В онлайн казината като Уинбет и Инбет може да откриете 20 Супер Хот, която принадлежи към популярната джакпот система Egypt Quest. При този джакпот има 4 нива, а именно бронзово, сребърно, златно и платинено. В горната част на играта са изписани сумите са достигане на някое от тези четири равнища. Най-големи изплащания се предвиждат за достигане на злато и платина.

Това е уникален джакпот, за който можете да се преборите играейки на 20 Super Hot. По-интересното е, че това е прогресивен джакпот, чиято сума расте с всеки изминал ден, на база направените залози от останалите играчи. Ето защо, може да изпробвате късмета си и на него. 

Заключителни

Това са джакпот системите, към които принадлежи играта 20 Super Hot. Вие можете да откриете и още допълнителни нива за спечелване на големи награди от известната ротативка на EGT, които в момента се наричат Amusnet Interactive. Повече информация потърсете в най-добрите казина. 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки