„Поискай пазар“ е най-новата функционалност на сайта на WINBET

Функцията позволява още по-интересни спортни залози по желание на клиента

„Поискай пазар“ е най-новата функционалност на сайта на WINBET

Функционалностите в спортната секция на сайта на WINBET вече включват и най-новата възможност за любителите на спортните залози, Поискай пазар

Всеки регистриран клиент на сайта winbet.bg може да поиска конкретен пазар за предпочитаното спортно събитие, персонализирани коефициенти, специални залози и други.

 Използването на функционалността е изключително лесно: Регистрираните клиенти на сайта е необходимо да влязат в избраното от тях събитие в секция Спорт и в случай, че предпочитаният от тях пазар не е наличен, могат да кликнат върху банера „Поискай пазар“ в поле „Бонуси и промоции“. На екрана ще се визуализира форма, в която трябва да попълнят желания пазар, коефициент и залог, след което да изпратят запитването за разглеждане. Единственото условие е това да се случи поне един час преди началото на конкретното събитие.

 След преглед от страна на екипа на WINBET, клиентът ще получи отговор чрез имейл в случай че заявката е одобрена. В случай на одобрен пазар, поискан от потребител на winbet.bg, той ще се появи в секцията на съответното събитие и ще бъде достъпен за поставяне на залози от всички клиенти на сайта.

 Поискай пазар е поредната функционалност, която допълнително обогатява и подобрява потребителското изживяване на сайта на компанията. Сред другите популярни опции са Бонус колонка и Застраховка колонка, с които поставянето на множествени залози (колонки) става още по-интересно и вълнуващо.

 С Бонус колонка, избор от поне три събития с коефициенти от поне 1.30 може да донесе допълнителен бонус от до 100% от стойността на поставения залог. При колонка от минимум пет събития с коефициенти поне 1.50, в сила е функционалността Застраховка колонка, с която на клиента се гарантира бонус безплатен залог на стойност до 100% (или максимум 50 лв.) 

Функционалността Ранно изплащане пък позволява изплащането на залози в случай, че предпочетеният отбор поведе с разлика от два гола по време на мача, при това без значение от крайния изход на срещата. Подобна функционалност има и при печеливша разлика от 18 по време на баскетболни мачове (или 20 точки за мачовете от NBA).

 Резултат от мача 0:0 не е приятен за никого, но WINBET елиминира разочарованието от ниската резултатност като отменя залога за срещи завършили без гол в никоя от двете врати и го връща на потребителя.

 Всички тези функционалности важат за конкретни първенства и турнири, а пълните правила и условия на всяка от тях са публикувани на сайта winbet.bg.

 Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Антъни Иванов атакува журналистка: Имам твоя снимка как си пудриш носа

Пореден грубиянски пост на наказания плувец

Серина към Григор: Нямам търпение да те видя

Вижте подробности

Феновете на Черно море със съобщение за „червените“

Вижте какво заявиха от НФК на „моряците“ относно билетите

Стоилов наруши мълчанието за Левски (ВИДЕО)

Много от хората участваха фалшиво в Левски, обяви треньорът

Жейнов: Нападките към Анди Краев са неоснователни

Вижте какво заяви футболният агент

Черно море отпусна още билети за фенове на ЦСКА

Вижте подробности

WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА

Бонуси при гол на ЦСКА до 33 минута на мачовете в Първа лига

Тръпката е в головете с новия Топ Маркет от efbet.com

Вижте как можете да спечелите

Орязана ли е премията на Карлос Насар?

Ето как коментира темата народният представител Даниел Александров

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки