Вили Вуцов: Вчера беше един от най-лошите ми дни

"Душата ми е изкривена", призна треньорът на Янтра Габрово

Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов благодари на футболистите си след победата им с 1:0 над Спортист в Своге, която на 99,9% оставя тима му във Втора лига. Специалистът обаче загатна, че има сериозен проблем в личен план, но няма намерение да разкрива какъв е той.

“Страхотната дисциплина и дух, който показа този отбор. В личен план вчера беше един от най-лошите ми дни в живота. Няма да обяснявам сега. Дори да не бяха взели точка, аз им благодаря. Не бях с тях по здравословни причини.

В офанзивен план можем повече, но има желание, себераздаване. Бях убеден, че ще имаме положение в края на мача. Важното беше да не получим гол. Откакто съм тук са ни вкарали един страхотен гол, но малко случаен. Страхотна игра в защита и вратар, който командва отбраната. На 99,9% се спасихме. Помолих футболистите да играят за мен, за моята душа. Няма какво да крия, моята душа е изкривена. Благодаря им!”, каза Вили Вуцов, след което продължи:

“Този гол не е случайност. Тези неща сме ги тренирали. Нека отбележа и нещо друго - бяхме много осакатени. Капитанът Казаков не участва, Гаджев игра на инжекции. Добри, който е основен наш нападател, не можа да участва. Един очвек ни висеше - Иван Василев, и той в 86-ата минута получи картон. Убеден съм, че някой дава указания кой е с картон. Живи и здрави да са тези, които ги поръчват. Нека си поръчат уиски. Ние се спасихме.

Сега ще играем по-спокойно. Футболистите могат много повече. Нека дойдат повече хора на следващия мач, защото този отбор заслужава да му се радват. Едва ли има отбор в Първа и Втора дизивия като нашия. Шапки долу на тези момчета. Имам договорка до края на сезона да оставя отбора. Това, което ми се случва вчера и днес, а и да ме поканят, защото никой не ме е поканил, тъй като не съм S-класа, но смея да твърдя, че не съм лош. Ако ме поканят, ще се замисля дали да остана”, завърши Вуцов.

 

Още от Втора лига

Напусналите са 14 на брой

Треньорът ще води „драконите“ и през новия сезон

Бившият нападател на Сиренс вече има опции за бъдещето си

Защитникът има варианти и за България

Те победиха Устрем Дончево с 4:0

Младокът предпочита да пробва късмета си отново извън пределите на България

Младокът е роден през 2002 година и е добре познато име

Георги Коев направи отлично впечатление с изявите си

Станимир Димитров остави сериозна диря при "пиратите", а през последния полусезон заби 7 гола за Атлетик Куклен

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки