Добруджа стигна до ценен успех над Монтана (ВИДЕО)

Отборът от Добрич излезе 12-ти в класирането

Добруджа стигна до ценен успех над Монтана (ВИДЕО)

Добруджа победи Монтана с минималното 1:0 в мач от 32-я кръг на Втора лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Янчо Андреев. Монтана игра пасивно през почти цялото време, като Добруджа бе много по-активният отбор и напълно заслужено спечели срещата, като пропусна и няколко чисти голови положения. С тази победа Добруджа е вече 12-и с актив от 39 пункта, докато Монтана остава на 8-а позиция с 43 точки на сметката си.

Първият по-сериозен шанс дойде в 5-а минута, след като Янчо Андреев опита удар от границата на наказателното поле, но Петър Петров от Монтана внимаваше и успя да избие в корнер. В 12-а минута отново гостите направиха добра атака през десния фланг, като тя завърши с изстрел на Божидар Чуканов, който прелетя встрани от десния страничен стълб на Монтана.

Малко след това двубоят бе прекъснат поради обилна градушка, която обсипа стадион "Огоста". След около 10 минути сблъсък бе подновен.В 26-а минута Добружда успя да отбележи гол, след като защитата на Монтана не се ориентира по най-добрия начин и Чуканов бе изключително съобразителен в противниковото наказателно поле, но попадението бе отменено поради засада.

В 38-а минута гостите изпълниха пряк свободен удар от десния фланг, като Янчо Андреев бе забравен в наказателното поле, като опитният футболист се извиси добре във въздуха и нанесе удар с глава, оставяйки безпомощен Петър Петров - 1:0 за Добруджа.В последната минута на редовното време Стефан Митев бе изведен на добра позиция, но нападателят не успя да осъществи добър контакт с топката и тя излезе в аут. Това бе добър шанс за Добруджа.

Второто полувреме започна спокойно, като нямаше сериозни опасности пред някоя от двете врати. В 67-а минута Добруджа организира чудесна атака от десния фланг, като Денислав Ангелов бе намерен в наказателното поле и стреля веднага, а след шпагата на Стилян Николов топката срещна напречната греда. Късмет за Монтана!

В 78-а минута Янчо Андреев отново бе намерен в наказателното поле на противника и опита удар с глава, но не осъществи добър контакт с топката и тя профуча покрай вратата на Петър Петров. Грубо влизане направи футболист на Монтана срещу противников състезател, но се измъкна само с жълт картон.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки