Балъков: Когато не вкарваш - губиш

Треньорът на Септември София беше недоволен от представянето на отбора му

Старши треньорът на Септември Красимир Балъков сподели след загубата с 1:3 от Хебър, че не е очаквал неговият отбор да играе толкова страхливо през първата част. 

"Не съм очаквал толкова страхливо да играем първото полувреме. Без агресия притежание на топката. Без един, двама, трима играчи няма как да стане. Това е една от основните причини да загубим. Играхме само едно полувреме. Въпреки че в това полувреме, успяхме да изравним. Имахме създадени голови ситуации, които не успяхме да отбележим. Когато не вкарваш, а противникът ти вкарва - губиш", започна Балъков. 

 

"Младост. Не искам да се оправдавам, обаче на телевизора се вижда. Футбол със страх не се играе. Днес едно полувреме да играеш без страх не стига. Аз си го обяснявам, но не знам какво трябва да се направи тези млади футболисти да разберат, че от първата минута трябва да се играе без страх."

"Имаме още два мача. Теоритични шансове имаме да играем бараж. Трябва да сме позитивни. Въпреки лошото първо полувреме и не толкова добър мач казах на играчите, че не може да свеждаме глава. Надявам се да разберат, че футбол се играе с удоволствие, никой няма да тти направи нищо, ако загубиш."

"Този мач със Спартак Варна е абсолютно финал за нас. Ние ще се опитаме да възстановим отбора по най-добрия начин. Отиваме там да вземем каквото е възможно. Ако загубим, може би, почти няма да имаме шанс", завърши Балъков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки