Димов: За втори, трети път ни се случва това в плейофите

Капитанът на Черно море коментира поражението от Левски с 1:2

Капитанът на Черно море Даниел Димов коментира загубата с 1:2 от Левски в двубой от 33-ия кръг на efbet Лига, която остави "моряците" без шансове да се борят за четвъртото място в шампионата.

"Имахме си положения, които не успяхме да реализираме. Мисля, че през второто полувреме три или четири пъти изпуснахме. Не успяхме да реализираме и по законите на Мърфи веднага инкасирахме гол", каза Димов.

"Не знам на какво да го отдам. Може би за втори, трети път ни се случва това в плейофите - не съумяваме да печелим мачовете и може би и тези пътувания този дълъг сезон, който ни се натрупва и вече не сме така свежи. Въпреки че днес имахме своите шансове и добро представяне на отбора. Целта ние си я поставяме. Виждате как се развива първенството. Имахме възможност да атакуваме това място, но то минаваше през победа днес както и предният мач вкъщи трябваше да победим."

"Не ми е за първи път да играя на "Герена". Доста години минаха откакто бях тук. Доста мачове съм изиграл срещу тях. Атмосферата е хубава. Не успяхме днес да вземем точки и да се опитаме да направим нещо повече", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки