Ангел Славков: Не искам да повярвам, че в България се уреждат мачове

„Радвам се, че Ботев излезе с децата, но защо не го направиха срещу нас“, пита треньорът

„Искам да поздравя момчетата за победата, феновете и ръководството. Локомотив София традиционно е труден съперник за нас.“

Това каза Ангел Славков, след като воденият от него отбор на Славия спечели с 2:0 малкото столично дерби, но въпреки това остана 8-ми в крайното класиране и няма да играе в Европа догодина.

„Имам съм честта и удоволствието да бъде треньор и на Станислав Генчев и на Живко Миланов. Те са млади и страхотни треньори. Противникът имаше неговите шансове, но и ние изпуснахме много положения. Аз съм много щастлив от победата. Младите момчетата, които влязоха Влади Николов и Роберто Райчев вкараха и показаха, че имат място в отбора. Това ще бъде ядрото на Славия за следващия сезон и ще се опитаме да върнем още слависти. Славия е религия“, заяви Ангел Славков.

„С този формат на първенството не се получи това, на което хората се надяват. Едни играят с резервите, други играят с деца, трети се моли другите да играят с деца, четвърти навеждат с главата, пети да вкарат гол. Нужно е орган да гледа нещата, защото хора взимат хляба на нашите деца. Не знам какъв е изходът, но трябва да сме смени формата на първенство. Бога ми, не искам да повярвам, че се уреждат мачове в България. Радвам се, че Ботев Пловдив излезе с децата, това е много хубаво, но защо не го направиха срещу нас. Хората ме помолиха и ми казаха: „Бат Геле, кажи ги тези неща – ти имаш трибуна“, допълни той.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки