Треньорът на Берое: Искам да благодаря на всички наши фенове!

Иван Желев бе много щастлив след успеха в баража

Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който води мъжкия тим в баража за място в efbet Лига, коментира победата с 1:0 над Спортист Своге на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

„Искам да благодаря на всички привърженици на Берое, които дойдоха до Велико Търново, както и на домакините от Велико Търново. Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти и беше важно да го докажем. Всичко е свързано, и концентрация, и други неща, които се изискват, радостно е, че днес се получи. Хубавото е, че издържахме и победихме“, започна Желев.

„Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случи отсега нататък в клуба. Имаше промяна в начина, по който искаме да играем, но имахме предимството, че противникът не знаеше как ще играем и момчетата доколкото можаха, изпълниха. В момента лесно могат да се намерят записи на техни мачове и изгледахме всичко, което можахме. Анализите е най-добре да го правят хората от ръководството. За мен важното е да работя в Берое. Ръководството решава кой ще е треньор, аз нямам лиценза да съм старши треньор“, каза още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки