1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. Завишени коефициенти за Лигата на нациите от Инбет

Завишени коефициенти за Лигата на нациите от Инбет

Вижте какви са предложенията

Завишени коефициенти за Лигата на нациите от Инбет

Сезонът в клубния футбол тъкмо приключи, но време за почивка за състезателите няма. Предстои да се изиграят редица мачове на националните отбори, като за родната публика вълнение носят предимно срещите на лъвовете с Литва и Сърбия от квалификациите за Евро 2024. Освен тях, обаче, внимание заслужават и финалите в Лигата на нациите, в които сили ще премерят четири от най-силните европейски тима – Нидерландия, Хърватия, Испания и Италия.

Лалетата са домакини на надпреварата, като сблъсъците ще се проведат в Ротердам и Енсхеде. Още в сряда оранжевите се изправят срещу хърватите, а Инбет е подготвил специални предложения за футболните познавачи. Родният букмейкър счита, че Нидерландия е фаворит в двубоя, като на пазар „Краен резултат 0% марж“ ставката за 1-ца е 2.10. Евентуален успех за ватрените е оценен на 3.91, а ремито – на 3.68.   

Внимание заслужават и MEGABOOST коефициентите за мача. Вероятността звездата на Ливърпул Коди Гакпо да реализира гол по всяко време вече е оценена на 4.08, а не на 2.85. Той направи силен сезон, в който изпъкна по време на Мондиала в Катар, а на клубно ниво вкара общо 20 попадения с екипите на мърсисайдци и ПСВ.

Друго любопитен пазар е „Матео Ковачич да направи асистенция или да получи картон“. Той вече е с коефициент 3.00 вместо 2.10. Не е тайна, че футболистът на Челси е с по-сприхав характер – само за изминалата кампания той получи 10 жълти картона с екипа на лондончани във всички турнири. Подобно съждение не цели да отнеме от чисто футболните му качества, разбира се, тъй като той нееднократно е имал решаваща роля и за Челси, и за Хърватия, с важни отигравания и класни изпълнения, в това число голове и асистенции.

Ден след срещата между Нидерландия и Хърватия ще се проведе и другият полуфинал между Испания и Италия. И двата състава започнаха колебливо участието си в евроквалификациите през март, тръгвайки с победа и загуба. Ла фурия надви категорично Норвегия с 3:0, след което шокиращо падна от Шотландия с 0:2. Адзурите пък отстъпиха на Англия с 1:2, а впоследствие биха без особен блясък Малта с 2:0.

За супер дербито от полуфиналите Инбет също има над 30 пазара със завишени коефициенти. С оглед на изравнените сили между отборите, а и факта, че три от последните пет двубоя помежду им завършиха наравно, предложението „Мачът да бъде решен с дузпи“, което е оценено на 8.25 от 5.25, заслужава внимание. И двата тима разполагат с чудесни майстори на статичните положения в съставите си, затова друг от акцентите на букмейкъра е „Гол отбелязан директно от пряк свободен удар“, където ставката от 6.00 скача на 8.00.

Швейцарски арбитър за Суперкупата на Европа

Cандро Шерер ще свири Реал – Аталанта

Гнабри: Не съм казал, че ще напусна Байерн

„Имам желание да се върна във форма и да съм полезен на клуба“

В Мадрид: Атлетико изгони Жоао Феликс

Нападателят бе натирен и няма да тренира с първия отбор

Магуайър не иска да напуска Юнайтед

„Време е този клуб отново да се бори за големи трофеи“

Капитанът на ПАО: Можехме и трябваше да решим мача с Ботев

„Нищо не значи, ако се наричаш фаворит, но не го докажеш на терена“

Постекоглу обеща трансфери в Тотнъм

Мениджърът на "шпорите" увери феновете, че ще има подобрения по състава

Манчестър Юнайтед не може да пречупи Байерн Мюнхен за Де Лихт

Баварците са непреклонни в исканията си

Игор Тиаго притесни Брентфорд

Бившият нападател на Лудогорец е с контузия в коляното

Манчестър Сити влиза в битка с Барселона за Олмо

Халфът на РБ Лайпциг настоява за трансфер това лято