Струмска слава Радомир пристигна на лагер в село Коларово, община Петрич

Петима футболисти минават проби с отбора

Струмска слава Радомир пристигна на лагер в село Коларово, община Петрич

От 1 до 8 юли в комплекс „Момата” в с.Коларово, община Петрич на лагер ще бъде мъжкият отбор на „Струмска слава” Радомир. 

„За пореден път пристигнахме на лагер в приказния хотелски комплекс „Момата” в село Коларово. Условията са отлични. Предостави ни се много добър терен за занимания в село Самуилово в непосредствена близост до Коларово. При нас са вече новопривлечения Рафаил Пърликов-досегашен централен защитник на „Вихрен” Сандански и Антонио Ласков-известен с невероятните си изпълнения от статични положения-фаулове, корнери и наказателни удари.

Пробен период продължават петима футболисти. Засега не споменаваме имената им. Ще им дадем шанс във всички
 контролни срещи до края на седмицата и едва тогава може да се произнесем кои от тях ще продължат при нас и с кои ще се разделим. От планираните три контроли изиграхме една на 1 юли срещу „Вихрен” Сандански на терена в село Склаве, които победихме с 5:1. На 5 юли, в сряда, на стадион „Арена Симитли” ще премерим сили с елитния „Локомотив” София от 18 часа. В последния ден от лагера ще отпътуваме за Самоков, където ще изиграем мач срещу местния „Рилски спортист”, сподели Кирил Николов-изпълнителен директор на ФК „Струмска слава” Радомир.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки