ЦСКА с важна информация за феновете преди старта в Европа

Вижте какво съобщиха от „Армията“

ЦСКА с важна информация за феновете преди старта в Европа

От ЦСКА обявиха какви са дейностите, организирани за привържениците на тима, преди домакинството на Сепси от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите.

Освен това от „Армията“ обявиха, че утре, четвъртък (27 юли), официалният фен магазин по изключение ще е с променено работно време и ще е отворен от 11:00 до 20:00 часа, когато е и началния час на двубоя.

Феновете на „армейците“ ще могат да се срещнат и с един от основните играчи на отбора – Амос Юга, който е контузен и пропуска мача с румънците.

Той ще направи и специална тренировка с малчуганите на малкото изкуствено игрище зад клубния магазин.

На Армейския следобед преди мача ще има още мероприятия, в които привържениците ще могат да спечелят и награди.

Пълната програма на събитията, организирани от ЦСКА:

„Богата програма ви очаква на Армейския следобед преди домакинството на Сепси

Вратите отварят в 17:30 ч. Ще загреем с джага, маса за текбол и специална машина за измерване силата на удара с награди.

Между 18:15 и 18:45 ч. най-точните от вас ще спечелят още подаръци, осигурени от клуба, ако вкарат гол в мишената ни за футбол.

В 18:30 ч. един от капитаните на ЦСКА – Амос Юга, ще се включи в специална тренировка за малчугани на малкото изкуствено игрище зад магазина. Той ще даде съвети и ще води заниманието за всички записали се деца, като ще бъде осигурен и преводач. Достъп до терена ще имат само децата с предварително подадена заявка за участие. Може да запишете детето си на [email protected] или на място до 18:15 ч. Поради ограниченото време и пространство, бройките за участие са ограничени.

Между 19:00 – 19:45 ч. Амос ще раздава автографи на терена на Армейския следобед.

В 20:00 ч. всички на стадиона! #ЦСКАиграе, започват евробитките!

Купи билет за мача тук“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки