Със „Златна сметка“ от MyFin купувате и продавате злато лесно и достъпно

Вижте поредния продукт, който идва, за да улесни потребителите

Дигиталният портфейл MyFin предлага на пазара продукта „Златна сметка“, благодарение на който потребителите имат достъп до най-устойчивия на капризите на времето актив – златото, без да има риск от увреждане или кражба на благородния метал. Иновативният продукт предоставя сметка в безналично злато - XAU. Месечните условия са повече от изгодни и за удобство се предлагат в три различни плана – Стандартен, Адвaнс и Премиум.

Със „Златна сметка” от MyFin сумата и времето, в което да се закупи злато, могат да бъдат планирани. Също така дава пълната свобода за решение в кой момент да се продаде част от него или цялата наличност, като се има предвид моментната динамика на цената на актива спрямо лева (BGN), еврото (EUR) и щатския долар (USD).

Сметката позволява бързи, лесни и удобни ежедневни трансакции и не на последно място – е по-сигурен избор в условията на инфлация.

Покупко-продажбата на злато дава възможността клиентът да се възползва от промените в цената, въпреки че не притежава от благородния метал физически. Така търгуването е бързо, лесно, сигурно и само с няколко клика.

За разлика от закупуването на физическо инвестиционно злато, където рядко може да се купи под 1 грам, то в дигитална среда има възможност да се инвестира дори с минимални средства. Това прави услугата подходяща за клиенти, които искат да инвестират дългосрочно по-малки суми в сигурен актив.

„Златна сметка“ от MyFin е поредният продукт, който идва, за да улесни потребителите.

Фокусът на дигиталния портфейл, който съществува от края на 2020 година, е насочен към предлагането на продукти и услуги, от които съвременният човек със забързано ежедневие има нужда.

Визията на компанията се концентрира в това да направи още по-приятно потребителското изживяване при управлението на финансите, да развива и надгражда приложението с нови функционалности за своите клиенти. И „Златна сметка“ е поредната стъпка по пътя към осъществяването на тези цели.

Още от Институции

За благородна кауза

ФИФА избра Ивайло Стоянов за един от шестимата европейски арбитри

Вижте подробности

Промените са факт след решение на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев

„Победата на Александра е закономерна“

Вижте подробности

При стрелбата е пострадала жена, която е откарана в болница

Вижте подробности

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки