Балъков след дебютната загуба: Проспахме първото полувреме

„Излизаме за победа в следващия мач“

Балъков след дебютната загуба: Проспахме първото полувреме

Треньорът на Септември (София) Красимир Балъков коментира първата загуба на столичани за сезона във Втора лига. Те отстъпиха с 2:3 пред Янтра в Габрово, а победното попадение падна в 94-ата минута.

„Не достигна това, че първото полувреме го проспахме. Беше доста топло, не се ориентирахме бързо към играта на противника, въпреки че знаехме как ще играят. Много нарушения направихме, които бяха излишни. Глупави нарушения, най-глупавото нарушение беше на Йоан - първо получи жълт картон, после ни вкараха за 1:0“, посочи Бала.

„Най-лошо ни удари вторият гол. Такъв гол отдавна не са ни вкарвали - жив подарък. Жал ми е за Митко, защото той сбърка. Второто полувреме направихме рокади, опитахме се да променим системата и по-добре стояхме. Особено, когато минахме в 4-4-2. Противникът се умори, а ние имахме повече сили. Вкарахме 2 гола, имахме и още положения. Но отново една индивидуална грешка. Жалко за момчетата, те дадоха всичко от себе си второто полувреме. Има такива мачове и рано или късно щяхме да загубим. Този мач беше малко стратегически за нас, но ще се възстановим и ще си направим анализите“, допълни той.

„Всяка едно поражение носи падане на тонуса. Имаме достатъчно време да се подготвим за другия мач. Трябва да излезем готови за победа. Ние си имаме стил на игра. Опитваме се да движим бързо топката и да си търсим момента. Днес по време на първото полувреме беше доста топло и не вървеше нашия стил на игра. Трябва да се върнем отново на този начин.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки