Скандали след победата на Усик над Дюбоа

Вижте какви

Скандали след победата на Усик над Дюбоа

Даниел Дюбоа загуби големия сблъсък с Александър Усик. Британецът смята, че поражението му не се дължи на спортни фактори, а всъщност истинският победител е бил той и успехът му е бил изтръгнат чрез измама.

“Не мисля, че това е нисък удар, мислех, че се приземи и бях измамен за победата. Бях измамен, това беше победа тази вечер. Но знаете ли какво, трябва да дойда отново.” 

От щаба на британеца също са бесни, като се поискаха преиграване."Това е глупост, пълна глупост! Ръководните органи трябва да наредят реванш!”, каза Франк Уорън.

Усик нокаутира Дюбоа и защити титлите си в професионалния бокс (ВИДЕО)

Александър Усик се справи с Даниел Дюбоа и спечели с нокаут в деветия рунд, с което защити световните си титли. Следващият му съперник обаче още не е ясен. Въпреки това той заяви, че е готов още утре за въпросната схватка.

“Готов съм утре за следващата битка, но нямам представа дали тя ще е с Тайсън Фюри. Сега нямам търпение да се върна у дома и да видя децата си. Тренирах дълго време и съм малко уморен. Чувствам се добре. Благодарен съм за моя екип, семейството ми, децата ми, обичам ви. Но съм благодарен на моята страна, Украйна и армията.”

В петия рунд от мача възникна спорен момент, за който съперникът на Усик - Дюбоа, се оплака, като украинецът ясно заяви, че е играл спортсменски, а претенциите на ответната страна са несъстоятелни.

“Обичам бокса и уважавам съперника си, но това е бокс, а не балет. Нисък удар? Боксът е труден, а аз съм страхотен!”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки