Извънредно: Стойчо Стоев подава оставка (ВИДЕО)

„Боли ме, но няма да продължа в Локомотив София“

Извънредно: Стойчо Стоев подава оставка (ВИДЕО)

Треньорът Стойчо Стоев заяви, че е решил да напусне Локомотив (София) след 4-ата поредна загуба на отбора.

Тя дойде след допуснат домакински обрат до 1:3 срещу новака Етър (Велико Търново) навръх 94-годишния рожден ден на столичните „железничари“.

„Не полагаш ли сърце, спортен хъс и агресия… отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия“, каза Стоев.

„Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства. Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова“, допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки