Бакеро оцеля в Славия

Наставникът получава кредит на доверие до Нова година

Бакеро оцеля в Славия

Хосе Мария Бакеро остава начело на Славия. Специалистът оцеля, въпреки незавидните резултати от началото на сезона. Испанецът е решен да се докаже в родния футбол и вече е започнал серия от промени в тима. Началото на седмицата стартира с двуразови занимания. Не е изключено в следващите дни да има и още попълнения, въпреки че в един момент селекцията изглеждаше завършена. 

Големият проблем за бившия капитан на Барселона дотук се явяваше новата схема на игра. Бакеро залагаше на петима в отбрана, но въпреки това тимът e предпоследен по инкасирани попадения - 16. Само Локомотив София е допускал повече (17).

Не се очаква Славия да играе контрола в паузата. Вместо това в отбора ще се концентрират върху отборните действия на терена. Следващият съперник е Локомотив София на стадион "Александър Шаламанов". За поста на Бакеро се спрягаше именно бившия наставник на "железничарите" Станислав Генчев, който бе освободен от Ботев Пд по-рано това лято. Последният домакински мач пък бе изгледан от Златомир Загорчич, който има два периода в "Овча Купел".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки