Ще направи ли България сензация срещу Франция

Осминафиналът на Евроволей във Варна започва в 20,30 часа

Европейското първенство по волейбол за мъже, на което Варна и България са съдомакин заедно с Италия, Северна Македония и Израел навлиза в решителната си фаза. Тази вечер отборът на Пламен Константинов се изравя срещу олимпийския шампион Франция в битка за достигане на четвъртфинал. 

БЪЛГАРИЯ - ФРАНЦИЯ (ДНЕС, 20,30 ЧАСА)

Българските "лъвове" достигнаха до тази осминафинална фаза след доста колебливо представяне в групата си. Въпреки мощната подкрепа на пълните трибуни в Двореца на културата и спорта във Варна, отборът ни инкасира загуби от Испания, Хърватия и Словения, но победи над Финландия и Украйна бяха достатъчни за 4-то място в групата. Срещу един от най-добрите отбори в света - Словения, България изизгра много силен мач и въпреки загубата с 3:0 показа, че може да играе като равен с равен срещу фаворитите.

Франция са на другия полюс. 4 победи и една загуба записаха "петлите". Те преминаха успешно през Турция, Португалия, Израел, и Гърция. Изненадващо допуснаха поражение от Румъния, но това не промени класирането и французите се настаниха комфортно на първата позиция.

Предвиждането ни е за здрава битка, която със сигурност ще продължи повече от три гейма.

ПРОГНОЗА: 1:3 ГЕЙМА КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2,80

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки