Четири дни почивка за националите

Светослав Гоцев е под въпрос за Олимпийските квалификации

Четири дни почивка за националите

Мъжкият национален отбор на България получи четири дни почивка между участието си на Европейското първенство и подготовката за олимпийските квалификации. Днес тимът напусна хотела в Св. Константин и Елена, след като ден по-рано отпадна от шампионата на Стартия континент със загубата от олимпийския шампион Франция с 0:3 на осминафинал.

Селекционерът Пламен Константинов ще обяви в понеделник, 11 септември, групата от 14 волейболисти, които трябва да се яват на лагер. По информация на NOVSPORT.COM е много вероятно от нея да отпадне центърът Светослав Гоцев, който страда от трябва в рамото. Подготовката ще стартира в сряда, 13 септември, в София. Тимът ще се събере за първа тренировка в столичната зала "Христо Ботев".

Олимпийският квалификационен турнир е насрочен между 30 септември и 8 октомври. България е в Група С, която ще се проведе в Китай. "Трикольорите" ще играят седем мача, като съперници са ни Китай (30.09), Полша (01.10), Аржентина (03.10), Холандия (04.10), Канада (06.10), Мексико (07.10), Белгия (08.10). Квоти взимат завършилите на първите две места.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки