Нгану: Живях цели два месеца на паркинг във Франция

Боецът разкрива за трудности през които е преминал

На 28 октомври Франсис Нгану ще се бие с Тайсън Фюри в Саудитска Арабия по правилата на бокса. Камерунецът, който беше бездомен само преди няколко години, най-накрая ще сбъдне детската си мечта да се бие в бокса. В тази битка Фюри ще заложи репутацията си, а победата на Нгану просто ще преобърне света с главата надолу.

Франсис е в САЩ, където активно се подготвя, а самият Майк Тайсън му помага. Преди няколко години Нгану се сприятели с легендата, който сега доброволно му помага. Наскоро Франсис реши да си припомни времето, в което беше бездомен във Франция.

"Ако отидете в Европа, ще бъдете изненадани. В много страни няма капитализъм, както в Америка, а социализъм. Намерих добро място на един паркинг. Живях там няколко месеца. Бях толкова щастлив, че намерих страна, в която имам възможност да се реализирам. Има цяла система за бездомните хора“.

„Знаех обществено място, където можеш да си вземеш душ. Знаех обществено място, където ти предоставят шкафчета, за да можеш да оставиш нещата си“.

“Това, разбира се, не може да се сравни с вашия дом, но в такава ситуация е най-доброто, което съществува. Ставаш сутринта, отиваш да си измиеш лицето, зъбите и тръгваш. Нямаше нужда да крада нищо, така или иначе всички го даваха.

„Във Франция не е толкова лошо за бездомник. Знаете къде да отидете за закуска, къде да отидете за обяд", сподели Нгану.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки