Канело Алварес се чувства отлично преди битката с Джермел Чарло

"Чувствам се като звяр", заяви той

Канело Алварес направи своята открита тренировка преди битката срещу Джермел Чарло на 30-и октомври. Мексиканецът се изправя срещу друг обединен шампион в изключителна битка. Чарло се изкачи две категории, за да се изправи срещу Канело, но Алварес е убеден, че ще спечели.„Не знам как, но ще спечеля. Наистина не знам как, дали със съдийско решение или с нокаут, но ще спечеля“, обяви Канело. „Сигурен съм, че той е добре подготвен и ще опита да ме победи. Но аз ще спечеля“.

Канело демонстрира завидни умения, които го направиха един от най-добрите боксьори в момента. Той дори демонстрира мултитаскинг, като си тананикаше и боксираше крушата едновременно.„Не знам как изглеждам, но знам, че се чувствам отлично. Това е един от най-добрите лагери, които съм правил. Хубаво е, че вече мога да тренирам напълно 100% с лявата ръка. И вие може да видите това“, добави Канело.

„Това, че съм напълно здрав ме кара да се чувствам уверен. Когато си на 100% се чувстваш уверен. Когато не си напълно готов, тогава знаеш, че може да ти се случи нещо и не си напълно уверен. Сега се чувствам отлично. Като звяр“.

 

Още от Бойни спортове

Вижте подробности

Вижте още

Кмета на „Сердика“ инж. Тодор Кръстев и зам.-кметът на „Подуяне“ Петър Митев наградиха победителите

Родният сумист отстъпи пред Атамифуджи

Мачът бе изключително оспорван

Шампионът на WBC в тежка категория с типичен коментар

Вижте подробности

Вижте подробности

Той даде да се разбере, че никога няма да се бие с Антъни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки