Алекс Лазаров - добрият пример в спорта

Наслушах се на много неща последните месеци

Родният тенисист Александър Лазаров има своето послание към спортуващите. Националът на България се завърна на корта едва 4 месеца след операция на ахилеса. Той се включи в мача на двойки с Александър Донски, в който двамата постигнаха успех срещу Александър Бублик и Александър Недовесов с 6:3, 6:3. В социалните мрежи Лазаров заяви, че иска неговата история да бъде пример за всички, които минават през трудни периоди, а също така и да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята.

"Наслушах се на много неща последните месеци . . . Задаваха се въпроси защо съм в отбора, след като съм контузен. Дали съм на "заплата по милост" и на какво се надявам само четири месеца след контузията. Единствените, които повярваха в мен бяха момчетата от отбора, Киро, Вальо, Доктора и Галин Рангелов. Обръщам се неслучайно така към тези хора, защото за мен те са едно голямо семейство, с което съм преживял едни от най-хубавите си моменти като тенисист. Бяхме в серия от три поредни победи заедно, минахме през страшно много и въпреки че загубихме срещу Казахстан, аз се гордея с хората, в които се превърнахме", написа тенисистът.

"Победата ми беше важна и супер емоционална, но най-хубавото нещо, което видях бяха децата, които дойдоха да ни гледат и подкрепят. Искам моята история в последните месеци да бъде пример за всички, които минават през трудни периоди и искам всички да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята. Човек има ли воля може да постигне всичко. Благодаря на всички, които дойдоха този уикенд да ни гледат и се надявам да се видим скоро. Най-доброто тепърва предстои!", добави Лазаров в профила си в Инстаграм.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alex Lazarov (@alexlazarovv)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки