Разкритие: Ел Маестро няма да прави промени за Ботев

Вижте подробности

Разкритие: Ел Маестро няма да прави промени за Ботев

В навечерието на гостуването на Ботев Пловдив отпадна единствената дилема пред треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Дербито на стадион „Христо Ботев“ е в петък от 20:00 часа, като не беше ясно дали на върха на атаката сърбинът отново ще заложи на Матиас Фаетон, или той ще бъде заменен от Майкъл Естрада.

Еквадорецът обаче продължава да лекува травма и тренира индивидуално, като ще пропусне втори пореден двубой. Припомняме, че той трябваше да започне като титуляр срещу ЦСКА 1948, но получи болежки на последната тренировка преди мача.

В същото време „Блиц“ твърди, че Естрада е поискал среща с ръководните фактори на „Армията“.

„Не е изключено, ако проблемите с адаптацията му продължат, той да си тръгне преждевременно.

Просто наемът му от мексиканския Толука да бъде прекратен и през зимната пауза да напусне. Това са само варианти. Всички се надяват Естрада да се събуди и да започне да вкарва голове“, коментират източници на агенцията.

В отсъствието на еквадорския нападател Нестор Ел Маестро няма да направи нито една промяна в стартовия си състав за гостуването на „Колежа“ спрямо победата с 2:0 над ЦСКА 1948.

В последния кръг ЦСКА най-накрая изигра силен двубой, което беше оценено и от фенове и специалисти.

На върха на атаката отново ще си партнират голмайсторът Назон, който ще гони рекорд в кариерата си – попадение в пети пореден двубой, и Фаетон, все още изпитващ проблеми с адаптацията.

Националът на Гваделупа не успява да се отпуши с червената фланелка, но пък е доста полезен с пресиращите си действия и динамиката, която донася в разиграването.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки