Иван Колев: Връщаме се към старата схема на игра

Опитният специалист даде пресконференция

Иван Колев: Връщаме се към старата схема на игра

Иван Колев бе представен официално като треньор на Славия. Той заема мястото на Хосе Мария Бакеро, сменен след серия незадоволителни резултати, заради които "белите" се смъкнаха до дъното в елита. А на пресконференция пред медиите 66-годишният тактик призна, че ще върне старата схема на игра, след като до този момент испанецът залагаше предимно на петима в отбрана.

„Няколко са нещата, които трябва да променим, не е само едно - обясни опитният специалист, който вече направи първи тренировки с "белите". - Но не е мястото сега да ги изброявам. Може би кондицията ще бъде подобрявана с течение на времето. Досега отборът действаше с променена система, сега се връща към старата система“.

„Не е коректно кой е бил най-големият проблем. Ясно е каква е историята, щом се стига до треньорска смяна. Всеки треньор има свои виждания и възгледи. Много е важно как ще излезем от тази ситуация. Проведох трети ден подготовка. Много съм доволен от работата на играчите, демонстрираха голямо желание за работа и тренировки. Това е много сериозна основа, на която да се стъпи“, обясни бившият специалист на Локомотив София.

„Не мога да преценя точно какво се случва. Предполагам, че всеки отбор е поставил задачи пред треньора и ако не се изпълнят, вероятно затова се стига до промени. Работата на треньора е много тежка и оценка за работата му пишат резултати“, заяви новият наставник на „белите“.

„Не е лъжа, че няма подходящ момент за треньора. Има значение кои са съперниците само от тактическо естество. Ако твоят отбор е добре подготвен, другото няма значение. Важно е да се настроим добре. Противникът е без значение - можем да играем с Реал Мадрид, Барселона, Левски, детска градина, няма значение, трябва да подхождаме максимално сериозно."

Колев коментира и предстоящия сблъсък с лидера в класирането: "Уважаваме Локомотив Пловдив. Гледал съм всички мачове от efbet Лига този сезон, не само на Славия, разликата е много малка, играе се много труден футбол, може да не е от високо майсторство, но е много труден."

Любо Пенев: Изключително неясна ситуация - чакаме, само да не е от умрял писмо...

„Играе се до последния съдийски сигнал“

Костов не мисли за оставка след фиаското

Треньорът видя проблем в колектива

Кабов посвети успеха на Пазарджик

Започнат е проект, който трябва да продължи, обяви героят

Арда ще спечели последния мач за годината в "Надежда"

Вижте подробности

Герой на Хебър: Голяма победа, отстранихме един от грандовете

„Не знам откъде намерихме сили да вкараме в последната секунда“

Черно море пусна от рано билетите за Славия

Двубоят на стадион "Тича" във Варна е в събота, 9 декември от 15:00 часа.

ЦСКА пусна в продажба специални артикули преди последния мач на "Армията"

"Червените" ще отбележат последната среща преди реконструкцията на стадиона

Касабов: Някой трябва да организира Конгреса

Вицепрезидентът на БФС заяви, че няма да подава оставка

ЦСКА 1948 подписва с "терминатора" в efbet Лига

Звездата на Хебър - Георги Николов ще облече червения екип

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки