Торонто също иска Лилард?

Звездата на Портланд иска да си тръгне на всяка цена от Блейзърс

Торонто също иска Лилард?

Един от големите въпроси в НБА от това лято - дали Деймин Лилард ще остане в Портланд Трейл Блейзърс или ще продължи някъде другаде, изглежда се заплита все повече. Kъм битката за подписа му се включи още един отбор - Торонто Раптърс, информира прочутият американски журналист Марк Стейн.

Стейн твърди, че е разбрал от други тимове в най-силното първенство на планетата, че интересът на "динозаврите" към гарда е доста сериозен, въпреки че и те имат едно наум за огромното желание на "Дейм" да стане част само и единствено от Маями Хийт.

Освен всички други фактори седемкратният участник в Мача на звездите се възпротивлява и да играе на север от границата на САЩ, отново споделя Стейн. По-рано тази седмица стана ясно още, че дори при евентуален трансфер в друг тим като например Чикаго Булс, които също показаха интерес към него, Лилард и в този случай ще иска да бъде изтъргуван в Маями.

Все пак от Торонто със сигурност имат повече да предложат, имайки предвид колко много млади и талантливи играчи имат. "Горещите" пък могат да се разделят само с Тайлър Хиро, младежи и избори от Драфта.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки