В Манчестър: Отлъчиха тотално Санчо

Английският национал вече няма никакъв достъп до първия отбор на Юнайтед

В Манчестър: Отлъчиха тотално Санчо

Английският национал Джейдън Санчо е бил изключен от всички активности на първия отбор на Манчестър Юнайтед, не само от тренировките, след конфликта с мениджъра Ерик тен Хаг.

Футболистът води подготовка с играчите от академията на клуба след като обвини Тен Хаг в лъжа за причината за отсъствието му от състава при загубата с 1:3 от Арсенал на 3 септември.

Мениджърът заяви, че Санчо е оставен извън състава заради слабо представяне на тренировките, но в социалните мрежи крилото влезе в пряко противоречие с нидерландеца, отричайки думите му.

Отговорът на Ерик тен Хаг бе изключването на полузащитника от тренировките, но по-късно му е било забранено да използва всички съоръжения, които ползват играчите от първия тим, включително трапезарията на отбора.

23-годишният Санчо не е щастлив от ситуацията, но отказва да се извини на мениджъра, за което го призовават и съотборниците му, а пропастта в отношенията между двамата вече става непреодолима, твърди английският вестник "Мирър", позовавайки се на свои източници от клуба.

"Има лесен начин проблемът да бъде разрешен и той е, ако Джейдън Санчо се извини. Някой трябва да отстъпи и това няма да бъде Ерик тен Хаг", казва източникът.

Санчо игра за Манчестър Юнайтед при победата с 3:2 срещу Нотингам Форест на 26 август, когато влезе като резерва.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки