Краев: Искам да остана в Левски, готови сме за титлата

„Показахме колектив и характер, това е най-важното“

Краев: Искам да остана в Левски, готови сме за титлата

Българският национал Андриан Краев изрази задоволство, че Левски е показал характер при победата над Славия с 2:0 в най-старото столично дерби, което бе от междинния кръг на efbet Лига.

„Изключително важна победа за нашия отбор. Много трудна, много битка имаше – себераздаване, но показахме характер, което е най-важното в такива мачове. В защита не допуснахме кой знае какви ситуации“, посочи халфът и коментира пропуска на Галин Иванов, предшествал решителното второ попадение за „сините“, които играха с човек по-малко след 23-ата минута на дербито.

„Това може би бе разковничето на мача. Този пропуск и веднага ние вкарахме. Казахме си на полувремето, че задължително трябва да търсим втори гол, за да приключим мача и да ги обезкуражим. Показахме колектив, това е най-важното. Показваме и характер, за да взимаме всички тези мачове и мисля, че тази година съдбата ще е с нас.“

„Вече идват сериозните мачове. Тук ще се види кой, кой е и се надявам да покажем шампионски манталитет и да покажем, че сме готови да бъдем шампиони.“

Дали ще продължи договора си с Левски?

„Не искам да коментирам. Водим преговори. Цялото напрежение се вкарва от медиите, защото форсират нещата. Имам договор до лятото, така че не бързам много. Като се договорим, ще подпиша. Желанието ми е да остана в Левски.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки