Ел Маестро: Никога не съм спокоен в ЦСКА

Турицов и много други не бяха в кондиция, когато пристигнах

Ел Маестро: Никога не съм спокоен в ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от успеха и начина, по който неговият отбор игра при 2:0 над Локомотив София. Той даде да се разбере, че победната серия с "червените" не му дава спокойствие, подчертавайки, че това е клуб, в който много лесно стават треньорски рокади.

"Добра вечер за нас и добро представяне, най-вече през първото полувреме - обясни Ел Маестро след четвъртия поред успех за първенство. - Доближаваме се до там, където искаме да бъдем. Искам да побеждаваме всяка седмица и засега го правим."

На въпрос за героя Естрада, той обясни: "Физически той е добре иначе нямаше да играе близо 90 минути. Майкъл е топ футболист, има различни характеристики спрямо другите ни играчи в атака. Всеки в клуба вярва в класата му, началото му беше трудно, н разбира се оптимист съм за силното му представяне."

"Излизам с най-добрия възможен отбор във всеки един мач. Шакич показа защо сме го взели. Беше концентриран през цялото време, както и солиден."

"Не е вярно, че никога не е влизал в плановете ми, той е добър играч и се нуждая от нея. Моята гледна точка е, че когато пристигна имахме повече от един играч, който не бе в перфектно физическо и ментално състояние. Сега той е много по-добре подготвен и играе регулярно и на добро ниво седмица след седмица.

"Подготовката ни вече започна, гледаме много мачове на нашите противници. Така правим план за тренировките, още утре започваме подготовката за Локо Пд."

"Страхотно е да си тук, не съм очаквал толкова много хора тук, както и ултрасите, които създадоха уникално атмосфера на тяхната трибуна. Никога не съм се чувствал сигурен тук, това е много турболентно място. Винаги един лош резултат може да доведе до освирквания. Надявам се да продължим победната серия", каза още сърбинът с английско име.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки