Ботев Враца ще затвърждава подема си, а ЦСКА 1948 търси облика си

Превю за мача

Ботев Враца ще затвърждава подема си, а ЦСКА 1948 търси облика си
Ботев Враца и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в откриващия мач на 12-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" под връх Околчица започва в 17.30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT. Мача може да проследите и с NOVSPORT.COM 
Домакините се намират в подем, след като Христо Янев застана начело на отбора. Под негово ръководство врачани победиха Берое у дома и взеха точка като гости на Хебър Пазарджик. Големият отсъстващ в тима на Ботев Враца ще е халфът Чавдар Ивайлов, който получи нелепа контузия. В изблик на нерви той изритал вратата на съблекалнята и е аут за дълго.
ЦСКА 1948 се намира на обратния полюс, след като отборът няма победа от 28 август, когато бе гостуването на Славия. В последния кръг "червените" стигнаха до 0:0 с Берое, но получиха много критики за представянето си. Треньорът на тима - Николай Панайотов заяви, че очаква реакция от своя отбор във Враца, а освен това има подкрепата на клубното ръководство и никой не му се бърка в работата. Всички в лагера на ЦСКА 1948 се надяват Ивайло Чочев да върне головата си форма от миналия сезон, когато в първите 10 кръга имаше десет попадения, а сега само едно. 


Вероятни състави:

Ботев (Враца): Бариос, Мендоса, Кунде, Христов, Цветанов, Барбоса, Велев, Георгиев, Генов, Мажуга, Переа

ЦСКА 1948: НаумовВасилевЕлитонПетровФуртадоЧочевЦоневПедриньоВутовКарагаренЕва

НАЧАЛО: 17:30
СТАДИОН: “Христо Ботев”, гр. Враца
ГЛАВЕН СЪДИЯ: Драгомир Драганов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки