Гуардиола подкрепи Ливърпул след гафа на съдиите

"Съжалявам за тях", заяви Пеп

Гуардиола подкрепи Ливърпул след гафа на съдиите

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола застана пред микрофоните на пресконференцията преди гостуването на Лайпциг в Шампионска лига. Той сподели някои позитивни новини „от кухнята“, касаещи завръщането в групата на тима на Джон Стоунс и Бернардо Силва.

“Те се чувстват по-добре. Бернардо е в една идея по-добро състояние от Стоунс. И двамата ще пътуват, но утре ще решим дали да играят. Наистина са щастливи, че се върнаха. Джон не игра и минута този сезон, Бернардо имаше контузия, а освен това се роди и дъщеричката му, което означаваше, че трябва да пропусне повече от планувания брой мачове“, започна Пеп.

 

„Холанд имаше много шансове да отбележи голове в последните 2 мача. По-трудно е срещу петима защитници, особено в малкото наказателно поле. Това обаче се отнася за всеки един класен нападател. Ако видите шансовете, които е имал, и головете, които той е отбеляза, ще видите, че е на същото ниво от миналия сезон“, каза още Гуардиола.

„О, да, ВАР промени много работата на съдиите, защото сега те не вземат решенията, а отиват директно да гледат на екраните. Съчувствам на Ливърпул за случилото се, но шефовете на реферите ще трябва да решават какво да правят оттук нататък“, даде да се разбере Пеп.

„Винаги трябва да приемаш положителното и Родри ще играе утре, а след това ще му дам почивка на Малдивите за няколко дни, преди да се присъедини към националния отбор“, каза още Пеп, заявявайки, че испанският национал ще стартира от първата минута двубоя срещу Лайпциг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки