Петев намекна, че ще направи промени в титулярния състав за Нордселанд

"Много е възможно да има нови", призна той

Петев намекна, че ще направи промени в титулярния състав за Нордселанд

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на пресконференция преди гостуването на Нордселанд от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е утре вечер, 5 октомври от 22:00ч.

„Един доста симпатичен отбор. Следя го повече от 5 или 6 години. Имат винаги по 3-4 млади африкански таланти. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е какво ще правим утре ние и какво ще им позволим. Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Трябва да подходим изключително умно. Всичко може да се случи утре“, започна Петев.

„Доколко изкуствената трева ще е в плюс за тях, ще видим в срещата. Не трябва да падаме в капана. Надявам се опитът ми да изиграе роля срещу противниковия треньор. Не трябва да подценяваме нито една ситуация. Имат класа, въпреки да са млади футболисти. Млади и стари няма. Имат доста добри играчи, но естествено, важно е до голяма степен ние как ще противодействаме. Надявам се да се представим подобаващо и ще търсим първа победа срещу скандинавски отбор“, продължи той.

„Основното нещо е подреждането в защита, непредизвиканите грешки. Доста им се насъбра на някои футболисти, може да има промени поради тази причина, всички са хора. Напълно нормално е да има умора при някои. Много е възможно да има някои нови лица в утрешния мач. Всеки мач е важен, трябва да подходим концентрирано и мобилизирано“, завърши Ивайло Петев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки