Феновете на Интер готвят Ад за Лукаку

50 000 свирки очакват белгийския нападател

Феновете на Интер готвят Ад за Лукаку

Феновете на Интер се подготвят от дни, за да посрещнат нападателя на Рома Ромелу Лукаку по възможно най-враждебния начин, когато бившият футболист на миланския гранд се завърне на „Джузепе Меаца“.

Двубоят между Интер и Рома ще се изиграе в неделя от 19:00 часа е от десетия кръг на Серия А предстои в неделя от 19:00 часа. Тогава Лукаку ще се изправи за първи път срещу бившия си клуб, в който игра през миналия сезон като преотстъпен от Челси.

Старши треньорът на римския тим Жозе Моуриньо, който бе начело на Интер за два сезона, опита да успокои ситуацията със завръщането на Лукаку: "Шокиран съм от цялото нещо, защото не мислех, че Ромелу значи толкова много за клуб с историята на Интер. Това е изненадващо за мен".

"Не знаех, че Ромелу Лукаку е толкова важен в Милано, защото това, което той направи - да спечели Серия А и няколко купи, са го правили още 200 играчи в историята на Интер. Ще бъде интересно да се види. Фактът, че той напусна Интер, за да се присъедини към Рома, за да помогне на своя треньор се смята за драматично, докато трансфера на Хакан Чалханоглу от Милан в Интер е нещо прекрасно, а преди години нямаше проблеми, когато Фабио Канаваро премина от Интер в Ювентус или когато Кристиан Виери отиде от Интер в Милан", коментира Специалния.

Лукаку имаше проблеми и когато напусна Интер първия път. След като помогна за спечелването на титлата в Италия през 2021 година, нападателят изрази желанието си да се завърне в Челси и бе продаден на английския клуб, което разочарова феновете на миланския тим. Те обаче го посрещнаха с отворени обятия, когато се завърна година по-късно.

"29-и октомври е датата, която за оградите в червено, за да покажем отвращението, което чувстваме към човека, който ни обърна гръб по най-срамния начин", пише в листовката, разпространена сред феновете на Интер, в която се посочва и броят на свирките, които ще бъдат разпределени - 50 000.

"Човек, който се доказа като малък, защото преди да станеш шампион, трябва да си мъж и да държиш на думата си", се посочва още в нея.

Реал Мадрид с ново предложение към Лука Модрич

"Белия балет" иска да задържи халфа за поне още един сезон

Окончателно: Томас Тухел си тръгва от Байерн Мюнхен

Специалистът не се е трогнал от опитите да бъде задържан

Шави все пак може да бъде уволнен

Специалистът се съгласи да остане, но Лапорта е загубил доверие у бившия халф

Мбапе ще взима по-малко пари в Реал Мадрид

25-годишният французин ще подпише 5-годишен договор с испанския клуб

Реал Мадрид задържа Васкес и Карвахал с нови договори

Двамата ще останат на "Бернабеу" за поне още един сезон

Шави: Целим се във върха догодина

"Искам да сме по-силни", заяви треньорът на Барселона след успеха над Алмерия

Барса удари слабак и дръпна на Жирона (ВИДЕО)

Фермин Лопес герой за 2:0

Груев бележи, Лийдс на мач от Висшата лига (ВИДЕО)

Тимът на българина разби Норич с 4:0

Картите паднаха! Куман обяви състава на Нидерландия

"Лалетата" атакуват Евро 2024 с Вут Вегхорст

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки