Бойко Борисов поиска оставката на спортния министър Димитър Илиев

Той критикува и кмета на София Васил Терзиев

Бойко Борисов поиска оставката на спортния министър Димитър Илиев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев. Той каза това пред журналисти в кулоарите на парламента. Борисов отново призова и председателят на Българския футболен съюз Борислав Михайлов незабавно да се оттегли от поста си.

Калин Стоянов не трябва да си подава оставката като министър на вътрешните работи, каза Борисов. По-рано днес от ПП-ДБ призоваха той да напусне поста.

"Спортният министър трябва да си подаде оставката незабавно, защото нагнетяваше напрежението. Преди това трябва Борислав Михайлов да си подаде оставката, незабавно! Терзиев, който позволи да се съберат агитките на мирен протест - как така ще събираш враждуващи агитки на мирен протест? Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го разреши това нещо. Вследствие на което, тези провокации нямаше как да се подминат. И най-интересното е, че в 7.30, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. В 7.30 - вместо да си гледа града, той ми пише имейл", посочи още Борисов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки