Петър Колев не е вече старши треньор на „Беласица“

Вижте подробности

Петър Колев не е  вече старши треньор на „Беласица“

В понеделник преди първата тренировка за седмицата досегашният старши треньор на мъжкия отбор на ОФК „Беласица“ Петър Колев се сбогува с футболистите. Той благодари за старанието на момчетата в досега изиграните срещи и им пожела пълен успех до края на първенството.  Временно функциите старши треньор ще изпълнява бившият футболист на „Беласица“ в А група, досега помощник треньор, Светлан Кондев.

Преди да отпътува от Петрич, бившият старши треньор на „Беласица“ Петър Колев, в откровен стил, както винаги, сподели следното: „Уведомих  още в изминалата сряда длъжностните лица от клуба и от общината, отговарящи за футбола, както и Кмета, че ще освободя поста старши треньор. Тъй като се случи по време на честването за 100 годишния юбилей,  нямаше да е честно да оставя отбора без старши треньор. Първоначално в изминалата събота трябваше да се играе мач на стадион „Цар Самуил“ срещу елитния „Пансерайкос“ от град Серес. Прогнозата бе в събота времето да бъде лошо, заради което помолихме ръководството на гръцкия тим мачът да бъде изместен за неделя. Получи се отказ от тяхна страна поради сгъстена програма в тяхното първенство- При това положение се потърси веднага нов партньор – „Беласица“ Струмица. Искам дебело да подчертая, че напускам Петрич с добри чувства,  и оставям много добри приятели и познати в южния град. Аз бях поканен за старши треньор от Георги Петров и след като той си тръгва по причини, които петричани ще разберат по-късно, редно е това да сторя и аз. Причините са много, като главната е лошите резултати, резултат от недобра селекция по известни причини, а също и удължаването на домакинските срещи не на стадион „Цар Самуил“, а на „Арена Симитли“. Още веднъж подчертавам, че напускам отбора на „Беласица“ и Петрич с чиста съвест и лице. Каквото можах – направих. Ще бъда първият човек,  който ще се радва, ако в оставащите мачове до края на първенството футболистите на „Беласица“ записват само положителни резултати“.  

Относно изтеклата информация, че новият ръководител на ОФК „Беласица“ е Герасим Заков, последният все още не е представен по официален начин на футболисти и треньори. 

Официално: Солена глоба за Спартак (Варна)

Беласица също отнесе санкция, наказаха куп играчи на Литекс

ОБЗОР: Монтана обърна Марек с гол в 93-ата минута (ВИДЕО)

Вижте всички резултати и класирането след XIX кръг на Втора лига

ОБЗОР: Септември запази върха след реми с дубъла на Лудогорец

Спас Делев и Доминик Янков бяха титуляри във Втора лига – резултати и класиране

Септември ще победи дубъла на Лудогорец

Вижте подробности

Спартак Варна и Спортист Своге с по точка след голово равенство

По същото време Марица победи дубъла на ЦСКА 1948

Монтана ще удари Марек на "Огоста"

Вижте подробности

Спартак Варна постави цена на голмайстора си

Вижте подробности

Беласица не успя да победи Янтра пред 3000 фенове на "Цар Самуил"

Вижте подробности

Втора лига: Струмска слава с героична точка срещу Балчик, Спартак (Плевен) изненада Дунав в Русе

Беласица пък се върна на "Царя" с реми срещу Янтра

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки